Before and After

Before

A mobile phone camera will struggle to photograph rooms with dark walls or furniture contrasting with bright sunlight streaming through large windows.

After

Before

Studio lighting and an improved viewpoint ensures that this living room looking light and spacious, showing off the refurbishment to its best.

After

Before

This large, contemporary kitchen benefitted from a lower viewpoint, with studio lights bounced off the high ceiling, to soften the harsh shadows and emphasise the size of the space.

After

Before

Bathrooms are sometimes difficult to photograph as they often have no natural light, are quite small, and have a lot of highly reflective surfaces. A lower viewpoint corrects tilting angles, and professional studio lights give an even illumination throughout the room.

After

© 2020 Garry Thomas Photography.  ALL RIGHTS RESERVED
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now